Over Momeij

Momeij V.O.F. Is van oorsprong een algemeen aannemersbedrijf in het particuliere werk. Vanaf 2018 Hebben we ervoor gekozen om ons te richten op het plaatsen van aan en uitbouwen aan woningen en bedrijfsgebouwen en ook vaak in combinatie met een renovatie van de bestaande woning.
De vennootschap Is begonnen met de eigenaren Marcel Meijering en Jack Moras. later is Sverre Lichthart erbij gekomen. vanaf 2021 is Marcel Meijering uit de vennootschap gestapt en hebben we wel besloten om de naam hetzelfde te houden.

We hebben een vast team van vakmannen om ons heen voor het verdere timmerwerk maar ook voor het loodgieterswerk, elektra, metselwerk en stuc en schilderwerk en alles wat hierbij komt kijken. Deze onderaannemers werken veel voor ons en gaan van klus naar klus met ons mee zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.
Ons werkgebied is tussen Den Helder en Amsterdam.

Wat we doen

Plaatsen casco aanbouw voor collega aannemers en handige klanten zodat ze de afbouw zelf kunnen doen zonder constructieve werkzaamheden.

Aanbouw geheel afgebouwd inclusief stuc en schilderwerk en de technische installaties

Renoveren van de bestaande woning voor een betere isolatie en vervanging bestaande vloer voor een schuimbetonvloer met vloerverwarming, extra muurdoorbraak tussen de kamer en keuken en alles wat hierbij hoort.

Over de Constructie

Al onze aanbouwen worden in het werk gemaakt omdat we alleen zo de door onze gehanteerde kwaliteit kunnen waarborgen. De constructie begint veelal met het plaatsen van de fundering en aansluitend wordt de muurdoorbraak gemaakt met de stalen opvangconstructie erin. Daarna zetten we de houtskeletwanden naar wat gelijk de dakconstructie gaat dragen. 

Hierna maken we de dakconstructie en plaatsen we de eventuele lichtkoepel erin. Hier krijgt de klant ook 10 jaar garantie op en ook is er een doorlopende car verzekering afgesloten voor de werkzaamheden. aansluitend aan de constructieve werkzaamheden komen de kozijnen erin en start het metselwerk en de afbouw van de aan of uitbouw.

Alleen de beste

9

Isolatie van de aanbouw volgens de huidige nieuwbouwnormen uitgevoerd.

9

Kozijnen en glas uitgevoerd in politiekeur *** en volgens de beste normen.

9

De constructies zijn berekend door een constructeur zodat dit ook altijd juist uitgevoerd wordt.

Aanbouw Tuitjehorn

Ervaring

projecten afgerond

“Vanaf het eerste contact moment voelde het al goed. Heldere uitleg, heldere offerte. Super goede planning. Binnen 6 weken was onze aanbouw / verbouwing gerealiseerd, alle partijen nauwkeurig op elkaar afgestemd. Er wordt fijn meegedacht en aangepast waar nodig. Zeer relaxt de verbouwing ervaren door het uiterste en zorgvuldige vakmanschap.

Verbouwing en relaxt gaan vaak niet samen?? Nou door Momeij V.O.F. kan dat zeker samen gaan hebben wij ervaren. Wij genieten enorm van de uitbouw, vloerverwarming, nieuwe badkamer en nog meer om op te noemen. Wij raden Momeij zeer zeker aan..”

Suzanne Woudstra

Neem contact met ons op

Volg ons op Facebook

MoMeij, V.O.F. de aanbouw specialist

Cornelis de Vriesweg 32, 1746 CM Dirkshorn

Telefoonnummers

Tel nummer Jack Moras : 06-53878205

Tel nummer Sverre Ligthart: 06 50812000